17.05.2022 |
Viure als Pirineus

L'antiga botiga "La Remedios" acull la Fira d'Art de la Seu d'Urgell

Enguany, la tradicional Fira d'Art de la Seu d’Urgell que té lloc durant les festes nadalenques es troba instal·lada a ‘La Remedios’, antic establiment del carrer Jueus de la capital alturgellenca. La fira obrirà els dies 23, 24, 27, 28, 20, 30, 31 de desembre, i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. 

fira dart postal-3
La fira més artística de la Seu.
L'antiga botiga "La Remedios" acull la Fira d'Art de la Seu d'Urgell

La Fira d'Art enguany compta amb una vintena d’expositors que presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic amb l'objectiu que puguin regalar una peça d'art durant aquest Nadal.

Aquesta iniciativa està promoguda pel col·lectiu d’artistes de l’Aparador en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Exposició quadres al carrer Canonges

D’altra banda, l’històric carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell acull una exposició de quadres fets per alumnes infantils de l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell, en edats compreses entre els 8 i els 13 anys.

Aquesta proposta cultural, promoguda per l’Escola Municipal d‘Art, l’Associació de Veïns del carrer Canonges i l’Ateneu, és la primera d’una sèrie d’activitats que es desenvoluparan durant el proper 2017 amb l’objectiu de donar visibilitat aquest carrer del centre històric de la ciutat.   

L'antiga botiga "La Remedios" acull la Fira d'Art de la Seu d'Urgell
Comentarios