INSTITUCIONS

L'alcalde de Montferrer i Castellbò, Albert Martret, nou president del Consell d’Alcaldies de l'Alt Urgell

L’alcalde d’Organyà i diputat, Celestí Vilà, ha explicat l'organització del govern de la Diputació de Lleida, on Junts és a l'oposició.
e9c626e6-3b61-4dd9-9981-70cf5aedb5f0
photo_camera e9c626e6-3b61-4dd9-9981-70cf5aedb5f0

Aquest divendres 29 de setembre ha tingut lloc el primer Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell. L’assemblea ha escollit a Albert Marquet, alcalde de Montferrer, com a president d’aquest Consell d’Alcaldes.

A la reunió hi ha participat Celestí Vilà, com a alcalde d’Organyà. En les seves funcions de diputat, ha presentat la composició de la Diputació de Lleida, amb un govern format pel PSC, ERC i Pacte Local, mentre que Junts-Impulsem i PP es troben a l’oposició. Ha detallat quines són les comissions de treball i els objectius que tenen per aquesta legislatura.

Vilà ha explicat que “des de Junts-Impulsem treballarem per la Plana, pel Pirineu i per l’Aran. Farem una oposició activa i constructiva”. I, per a fer-ho, es va posar a disposició de tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca, independentment del color polític, per treballar conjuntament per a l’Alt Urgell.

L’alcalde d’Organyà ha afegit que “només si treballem junts podrem aconseguir el millor pel territori”. Prova d’això, ho és el Programa Arrelament, que busca fixar la població al territori i que la gent tingui les mateixes oportunitats a l’àrea metropolitana que als municipis petits del Pirineu. En aquest sentit, va destacar que “Organyà, Cabó, Fígols, Alinyà i Coll de Nargó, han estat escollits com a pobles per aquest pla pilot”.