27.11.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

L'Ajuntament de la Seu limita fins a les 23 hores l'ocupació de les terrasses

La Policia Municipal comunica als bars i restaurants del municipi que respectin l'horari
dav
Terrassa a la Plaça Soldevila de la Seu d'Urgell/FS
L'Ajuntament de la Seu limita fins a les 23 hores l'ocupació de les terrasses

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'ha vist obligat a publicar un decret per fixar les 23 hores com a hora límit de l'ocupació de l'espai públic amb terrasses, taules, cadires i altres elements vinculades a bars i restaurants del municipi. Així ho ha comunicat la Policia Municipal a tots aquests establiments de la ciutat perquè respectin l'horari de tancament, cada dia de la setmana, fins a nova ordre.

El decret s'ha dictat en comprovar que l'activitat en algunes terrasses  s'allargava fins tard i no es complien les mesures obligatòries

Aquest decret s'ha dictat en comprovar que l'activitat en algunes terrasses a la Seu d'Urgell no es complien les mesures obligatòries i que hi havia massa activitat a partir de les 23 hores. Per aquest motiu l'Ajuntament urgellenc s'ha vist obligat a limitar formalment l'horari de funcionament de les terrasses.

Els horaris d'obertura de bars i restaurants els fixa la normativa de la Generalitat, els horaris d'ús de terrasses els fixa l'Ajuntament com a administració titular de la competència per a regular l'ús de l'espai públic.

Amb l'evolució favorable del control de la pandèmia, el Govern ha permès reobrir només les terrasses dels bars i restaurants, per bé que amb algunes limitacions de separació i condicions higièniques. La limitació de l'aforament és del 50%.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha previst que les terrasses on hi hagi marge suficient, es pugui ampliar l'espai d'ocupació fins al doble com a màxim. En aquells casos que això no sigui possible l'Ajuntament reduirà la taxa municipal a la meitat.

L'Ajuntament de la Seu limita fins a les 23 hores l'ocupació de les terrasses
Comentarios