HABITATGE

L'Ajuntament de la Seu compra un pis per a destinar-lo al parc municipal d'habitatge social

Actualment hi viu una família vulnerable que hi continuarà residint pagant un lloguer social
Edifici Bisbes Prínceps
photo_camera L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha comprat un pis a l'edifici Bisbes Prínceps per a lloguer social / Feliu Sirvent

El Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va aprovar, aquest dimarts, una modificació de crèdit de 324.000 euros, amb els vots favorables de Compromís, Junts i ERC, i el vot contrari de la CUP. Aquesta modificació ha de permetre entre altres actuacions, la compra d'un habitatge a l'avinguda Pau Claris, 45 (Edifici Bisbes Prínceps), per un import de 71.442 euros, que es destinarà al parc municipal d'habitatge social. 

Actualment, en aquest habitatge hi viu una família vulnerable que hi continuarà residint pagant un lloguer social. La tinent d’alcalde de l’Àrea de Finances i Promoció Econòmica de la Seu d’Urgell, Gemma Tó, va assenyalar que "la compra del pis suposava una gran oportunitat".

La modificació de crèdit aprovada, a part de la compra de l'habitatge (71.442 euros), també permetrà equipar  l'Escola Albert Vives amb una caldera de biomassa amb una inversió de 72.000 euros, així com una aportació de 7.000 euros al Banc d'Aliments, una partida per a la Festa Major de 35.500 euros i una altra per a l'organització de la final de la World Robot Olympiad de 3.500 euros que se celebrarà aquest cap de setmana al Palau d’Esports, entre d'altres.