S’adrecen a nois i noies de la Seu i comarca a partir de 15 anys.

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell proposa per aquest estiu 4 formacions gratuïtes de diferent temàtica

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha programat 3 càpsules formatives i una xerrada-taller de diferent temàtica i gratuïtes per aquest estiu, adreçades als i les joves de tota la comarca.

càpsules formatives-1
photo_camera Cartell càpsules formatives OJAU

La primera anirà sobre intimidacions i violències sexuals, a càrrec de Sílvia Mota, psicòloga del Servei d’Intervenció en violència masclista, i tindrà lloc el dijous 5 de juliol, de 16 a 19 hores, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquesta formació s’adreça a persones a partir de 15 anys.

La segona càpsula tractarà sobre el bullying (emmarcada dins la campanya prevenció de l’assetjament escolar a la Seu d’Urgell), a càrrec de Miquel Alet, psicòleg. Aquesta formació, que s’adreça a nois i noies a partir de 15 anys, es portarà a terme el dijous 17 de juliol, de 16 a 19 hores, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

El dijous 1 d’agost es realitzarà una xerrada i un taller relacionats amb alcohol i joves, obert a tothom, a càrrec de Sònia Notario, de l’Associació Antisida Lleida. Aquesta serà la primera acció d’una campanya de prevenció del consum d’alcohol que està a punt d’iniciar-se a la capital alturgellenca. L’hora i el lloc on es portarà a terme aquesta sessió resta a concretar.

La tercera i darrera càpsula formativa serà la que es realitzarà el dijous 2 d’agost, que estarà dedicada als maltractaments i abusos en la infància, a càrrec de Susagna Nevado, psicòloga de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada. Tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador, de 17 a 19 hores, i està dirigida a joves a partir de 15 anys.

 

Inscripcions i informació

Per a inscripcions a qualsevol de les activitats proposades, així com més informació al respecte, els i les joves de la Seu d’Urgell i comarca es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o al 607 866 902 o a través del correu electrònic [email protected]