27.06.2022 |
Viure als Pirineus

JOVENTUT

L’Insomni d’Estiu 2022 ofereix 27 propostes d’oci alternatiu per al jovent a la Seu d’Urgell i comarca

L’Insomni d’Estiu 2022 arrenca dijous amb una màster class d’spinning
Insomni 2022
Presentació de l’Insomni d’Estiu 2022 de la Seu d'Urgell / laseu.cat
L’Insomni d’Estiu 2022 ofereix 27 propostes d’oci alternatiu per al jovent a la Seu d’Urgell i comarca

L’Insomni d’Estiu 2022, programa d’oci alternatiu per a joves a la Seu d’Urgell i comarca, s’ha presentat aquest migdia públicament a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell a càrrec de l’alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, el vicealcalde, Jordi Fàbrega, i el regidora de Joventut, Joan Llobera, han anunciat que comença aquest pròxim dijous 23 de juny i s’allargarà fins el 28 d’agost.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Llobera, ha manifestat que “un any més, comptem amb el suport i l'ajuda de molts joves del territori que ens han ajudat a organitzar totes les activitats que presenta l’Insomni 2022”. Llobera ha volgut destacar que “després de dos anys de no poder-se organitzar a causa de la pandèmia, tornem amb l'activitat de piscina nocturna, una de les més esperades pels joves, que en farem dues sessions: el 30 de juny i el 4 d’agost”.

El regidor de Joventut també ha explicat que algunes de les activitats estan organitzades juntament amb les Àrees de Festes i tradicions i d’Esports de l'Ajuntament de la Seu. “És important poder treballar amb d'altres àrees per tal de sumar esforços, idees i recursos. Creiem que cada cop més aconseguim que el programa Insomni sigui dels joves i pels joves”.

Sessió d’spinning aquest dijous 23 de juny

Enguany, Insomni presenta un total de 27 activitats que s’iniciaran aquest dijous 23 de juny, a dos quarts de set de la tarda, amb una màster class d’spinning, a càrrec d’Urban Sport La Seu, que tindrà lloc a la plaça de Les Monges. Per participar-hi cal inscriure’s al mateix Urban Sport. Aquesta activitat té un cost de 5€ per persona.

insomniWEB-2022-1

En total, els i les joves a la Seu i comarca podran gaudir d’un total de 27 activitats programades: música, piscina nocturna, teatre, art, esports, natura, cinema, joc, entre d’altres propostes lúdiques. 

Com a novetat d’aquest Insomni d’Estiu 2022  destaca l'activitat que tindrà lloc el  dissabte 9 de juliol coorganitzada per ALLAU i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell: Juguem!, la 1a Nit de Jocs amb ALLAU, 12 hores seguides de joc, des de les vuit del vespre fins a les vuit del matí.  

Una altra proposta novedosa d’enguany són les dues activitats que tindran lloc al  Parc del Segre: el dijous 14 de juliol amb Cinema a la fresca des de l'aigua, on es  podrà veure la pel·lícula Piranhas 3DD, des de les barques de ràfting (aquesta activitat s'ha organitzat conjuntament per l’Oficina Jove, el Servei Municipal d’Esports i el Parc Olímpic del Segre); i el dijous 11 d’agost amb Diversió a l’aigua amb la teva colla, competicions i activitats des de l’aigua (proposta coorganitzada per l’Oficina Jove, el Club Cadí Canoe Kayak i el Parc Olímpic del Segre).

A més a més de tots aquestes novetats, Insomni d’Estiu 2022 proposa un espectacle de poesia i dansa-teatre, l’obra de teatre ‘Romonia i Juliet’, sessió d’entrenament personal, caminades guiades sota la llum de la lluna i amb pluja d’estels, sessió de Hatha ioga, mostra d’art, espectacle de teles acrobàtiques, cinema a la fresa, concert ‘Urbanit’, espectacle de màgia, cursa d’orientació, escape room City passat per aigua i una gimcana ‘guarra guarra’.

Val a dir que totes les activitats són obertes a tothom, i gratuïtesexcepte la sessió s’spinning i l’obra de teatre. 

L’Insomni d’Estiu 2022 ofereix 27 propostes d’oci alternatiu per al jovent a la Seu d’Urgell i comarca
Comentarios