L’escriptora Núria Boltà presenta “Retrat de mare” aquest dijous a la Seu d’Urgell

 L’obra aplega nou contes escrits els darrers deu anys per l’autora cerdana

RETRAT DE MARE
photo_camera La portada del llibre "Retrat de mare"

L’escriptora Núria Boltà presenta aquest dijous, 12 d’abril, a la Seu d’Urgell el seu llibre Retrat de mare (Pagès Editors), en el qual aplega nou contes escrits els últims deu anys. La presentació de l’obra anirà a càrrec dels escriptors urgellencs Joan Obiols i Isidre Domenjó. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La ironia, el sarcasme i el doble sentit són conceptes força presents en les narracions de Núria Boltà perquè formen part del seu l’ADN. L’autora intenta plasmar per escrit allò que copsa del petit món que l’envolta. El lector hi trobarà històries de dones, d’homes, de gossos i d’algun gat, per fer bonic, que pretenen fer palès que al cicle vital de cada individu gairebé tot està inventat.

Núria Boltà Vilaró és mestra, llicenciada en humanitats, postgrau en turisme cultural, escriptora i dibuixant. Té publicats més d’una dotzena de llibres com a il·lustradora i escriptora, entre els quals destaquen la novel·la Regina Angelorum, el llibre de muntanya El camí de Sant Jaume a Cerdanya, els quaderns de divulgació del patrimoni Arquitectura religiosa a les Franqueses del Vallès i Masies de la Garriga. Col·labora habitualment en revistes del territori i és membre de l’Associació Llibre del Pirineu.

comentaris