L'escola La Salle impulsa un nou cicle de mecànica, planxa i pintura

Les escoles adapten la seva oferta formativa a les demandes socials. En aquest cas, La Salle de la Seu d'Urgell ha impulsat un nou cicle que feia temps que es demanava des del sector professional de l'automoció.

El Col·legi La Salle de la Seu d’Urgell ofertarà pel curs 2015-2016, un nou cicle de grau superior d’Automoció (Mecànica general, planxa i pintura d’automòbils). El nou Cicle Formatiu respon a una demanda creixent al Pirineu i a Andorra en el sector de l'automòbil.

L’escola, que ja ofereix el Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances, completa la seva oferta formativa amb aquests nous estudis que volen donar resposta a aquelles persones interessades en accedir al món laboral com a pèrits d’assegurances, mecànica general o bé reparació i pintat d’automòbils. Es disposen de noves instal•lacions especialitzades en aquests camps.

Les persones interessades en cursar els Cicles de Grau Superior a La Salle poden formalitzar la preinscripció a la secretaria del centre fins el proper dia 3 de juny. El telèfon de l'escola és el 973350144.