17.05.2022 |
Viure als Pirineus

L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell premiada als Mobile Learning Awards

Mobile World Capital Barcelona, comptant amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA lliuren els premis de l'edició dels Mobile Learning Awards 2015 dins del programa mSchools.

 l’Albert, l’Anna, la Carlota, la Laia i el Pau, han obtingut el segon prem dels Mobile Learning Awards 2015
L’Albert, l’Anna, la Carlota, la Laia i el Pau, han obtingut el segon prem dels Mobile Learning Awards 2015
L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell premiada als Mobile Learning Awards

L’escola Pau Claris ha participat en dos dels àmbits d’aquest concurs. Per una banda aportant al Mobile History Map la georeferenciació d’un element emblemàtic de la nostra ciutat: la catedral. També ho ha fet en el concurs de Micronarracions audiovisuals, amb diverses produccions, on l’alumnat del centre presenta l’ús que es fa dels dispositius mòbils a l’escola Pau Claris.

És en aquest darrer àmbit que un grup de nens i nenes de segon de primària: l’Albert, l’Anna, la Carlota, la Laia i el Pau, han obtingut el segon premi. Consta d’un Kano Kit per a cada participant i una aula robòtica Lego WeDo Scratch per a 12 alumnes.

L’escola Pau Claris aposta per l’ús dels dispositius mòbils a l’aula:

“L’aula d’informàtica deixa de ser la protagonista i els dispositius formen part del dia a dia de cadascuna de les nostres aules, per a creacions individuals i col.lectives, cerques d’informació, presentacions, ús d’apps, codis QR...”

http://www.xtec.cat/web/centres/alscentres/premis/mla2015/premiats

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=A8XIE6nbVcE

 

L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell premiada als Mobile Learning Awards
Comentarios