27.06.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d'Urgell inaugura la nova plaça Jacint verdaguer

plaça 2
Plaça de Jacint Verdaguer
La Seu d'Urgell inaugura la nova plaça Jacint verdaguer

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batala, juntament amb diversos regidors del Consistori urgelenc, van inaugurar el passat dissabte 27 de febrer, la nova plaça de Jacint Verdaguer que dóna accés directe al Palau de Justícia de la Ciutat.

"Amb aquesta urbanització d'aquest indret de la Seu, ha afirmat Batalla, l'equip de govern respon al compromís que vam adquirir en el seu dia amb els veïns dels edificis que donen al voltant d'aquesta plaça per dignificar-la". Albert Batalla va remarcar que amb el nom que porta aquesta nova plaça -Jacint Verdaguer- també es vol retre homenatge a aquest gran poeta català que enguany es commemora el seu 170è aniversari.

D'altra banda, l'alcalde de la Seu va remarcar que de cara als pròxims anys, l'Ajuntament urgellenc també urbanitzarà una altra plaça molt important de la ciutat com és la plaça Joan Sansa.
 
La inauguració de la plaça Jacint Verdaguer va comptar també amb una ballada de gegants a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de la Seu d'Urgell, i l'actuació castellera de la Colla Castellers d'Andorra que van descarregat un 4 de 6 amb agulla, i dos pilars de 4.
 

La Seu d'Urgell inaugura la nova plaça Jacint verdaguer
Comentarios