L'escola de música de la Seu torna a celebrar el festival de Nadal en benefici de la Marató

Aquest diumenge, 13 de desembre, a les sis de la tarda, a la sala Sant Domènec es farà el concert, on la veu serà la principal protagonista.

festival musica nadal
photo_camera Cartell del festival de Nadal de l'Escola de Música.

Aquest diumenge, 13 de desembre, l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell celebrarà el ja tradicional Festival de Nadal, que per quart any consecutiu, serà en benefici de La Marató de TV3. El festival tindrà lloc a la sala Sant Domènec, a les sis de la tarda. 

L'entrada al concert és gratuïta, però les aportacions voluntàries que vulgui fer el públic assistent es destinaran a aquest programa solidari de TV3 que tindrà lloc durant la mateixa jornada de diumenge. 

El Festival de Nadal serà un concert on els protagonistes seran els alumnes de l'escola, acompanyats pels seus respectius professors. En aquesta edició, la veu pren un paper principal, on els grups de cant coral, el cor de noies i l'aula de cant, acompanyats per petites agrupacions instrumentals, a més de la Big Band i l'Orquestra Simfònica, oferiran un repertori de nadales.   

A més, en aquest mateix concert es lliurarà el premi al guanyador o guanyadora del cinquè concurs de postals de Nadal que organitza l'Escola Municipal de Música, així com els diplomes als alumnes que han finalitzat el nivell elemental durant el curs 2014-2015.