SETMANA CULTURAL DE SANT SEBASTIÀ

L’Escola Municipal de Música protagonista del Concert de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell

El concert ha anat a càrrec de l’aula de guitarra de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i Música de cambra i conjunts polifònics del Conservatori de Música dels Pirineus
Concert de Sant Sebastià 2021
photo_camera Concert de Sant Sebastià a càrrec de l'Escola Municipal de Música de la Seu / RÀDIO SEU

Aquest dissabte ha tingut lloc a la Sala de Cultura de Sant Domènec de la Seu d'Urgell, el tradicional Concert de Sant Sebastià a càrrec de l’aula de guitarra de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i Música de cambra i conjunts polifònics del Conservatori de Música dels Pirineus. El concert forma part del programa d'actes de la Setmana cultural de la Germandat de Sant Sebastià.

L'escriptora i poetessa Teresa Colom va encetar, aquest divendres, la Setmana Cultural de Sant Sebastià, amb un deliciós pregó sobre el paper de la dona en la tradició popular i el Ball Cerdà.

Teresa Colom pregó 1(Foto: Teresa Colom va fer el pregó de la Setmana Cultural de Sant Sebastià / FS)

Setmana cultural de la Germandat de Sant Sebastià

La finalització de l’estat d’alarma ha permès que durant aquests dies del mes de maig, la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell pugui celebrar tots els actes de la Setmana Cultural suspesos el mes de gener per culpa de l’emergència sanitària. Des de la junta de l'entitat ja es va plantejar la possibilitat d’un ajornament dels actes i de la celebració quan la situació ho permetés.

Concert de Sant Sebastià 2021 2(Foto: RÀDIO SEU)

El Germà Major de la Germandat de Sant Sebastià, Climent Miró, ha manifestat que "celebrarem aquesta inusual diada del nostre patró, Sant Sebastià, amb la mirada posada en el record dels germans i amics que ens han deixat aquests mesos".

Cartell Sant Sebastià 2021(Cartell Sant Sebastià 2021 / Anna Solans Pomares / creativadisseny)

PROGRAMA D’ACTES 2021

Els actes continuaran aquest diumenge:

DIUMENGE 16 DE MAIG

11:30h. Solemne Ofici amb el cant dels goigs i repartiment dels panets beneïts. Acte obert a tothom. Catedral de Santa Maria.

12:30h. Assemblea General Ordinària. Acte exclusiu per als germans.
CETAP. Centre Cultural Les Monges 3º Pis “Entrada Plaça Les Monges”. Inscripció prèvia a l'enllaç següent: https://forms.gle/nN8142qFZMT7XwSu9

DILLUNS 17 DE MAIG

20:00h. Missa en record dels germans traspassats. Acompanyada per un músic. Acte obert a tothom. Catedral de Santa Maria.

DIMECRES 19 DE MAIG
20:00h. Conferència “Patrimoni festiu: els gegants de la Seu d’Urgell, a càrrec de Lluís Obiols Perearnau i Daniel Vilarrúbias Cuadras. Acte obert a tothom. Sala Sant Domènec. Inscripció prèvia a l'enllaç següent: agenda.laseu.cat/parlemdhistoria