L’escola de Castellciutat obre una biblioteca i li posa el nom de l'escriptora Susanna Isern

Susanna Isern 2
photo_camera Susanna Isern, escriptora de literatura infantil i juvenil i filla de Castellciutat

El claustre de l’escola Castell-Ciutat, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Urgell i Cerdanya i l’assessorament  de la bibliotecària  Montse Rollan, van realitzar durant el dos passats cursos escolars l’organització de la biblioteca del centre.

El projecte va consistir en la catalogació de llibres, contes, revistes i altre material i  la introducció de dades a l’aplicació ePèrgam de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Educació.

Alumnat amb el carnet
Alumnat de l'escola de Castellciutat amb el carnet de la biblioteca

A mitjan del curs passat l’escola va rebre per sorpresa un lot de llibres de l’autora de Castellciutat, Susanna Isern, amb una setantena d’exemplars. L’autora, va voler obsequiar la seva escola amb una col·lecció dels seus contes i llibres.

El claustre de l’escola ha cregut encertat anomenar la biblioteca del centre amb el nom de “Susanna Isern” com a filla del poble, alumna de l’escola i reconeguda escriptora de literatura infantil i juvenil.

biblioteca
Biblioteca escolar 'Susanna Isern'

Aquesta setmana s’ha entregat a tot l’alumnat i mestres de l’escola un carnet d’usuari/a de la biblioteca per tal de poder iniciar el servei de préstec. L’escola ha fet arribar el carnet expedit amb el número 1 a la Susana Isern.

L’objectiu de la creació de la biblioteca és fomentar els hàbits de lectura en els infants com a clau de l’aprenentatge a l’educació primària.