L’Alt Urgell celebra el Dia de la Dona Rural amb tres conferències de Daniel Gabarró

Els actes tindran lloc a Oliana i a la Seu d'Urgell aquest dimecres i dijous.

Gabarró2
photo_camera Daniel Gabarró.

L’escriptor i empresari Daniel Gabarró serà a l’Alt Urgell dimecres i dijous d’aquesta setmana per participar com a conferenciant en el Dia Internacional de la Dona Rural. Dimecres, dia 14, oferirà a Oliana la xerrada que porta per títol “Aprendre a estimar”, la qual presentarà també l’endemà a la Seu d’Urgell, on també parlarà, en una altra sessió, de “Com viure els moments difícils positivament: eines per fer-ho possible”.

La xerrada d’Oliana està programada de 8 a 10 del vespre a l’Ajuntament de la vila. Les seves intervencions a la Seu estan previstes de 10 a 12 del matí a la sala La Immaculada (“Com viure els moments difícils positivament”) i de dos quarts de 6 a 8 del vespre al CETAP-Telecentre (“Aprendre a estimar”).

Daniel Gabarró és una de les veus més autoritzades del moment en la formació del creixement personal. És mestre (amb cinc especialitats diferents), diplomat en direcció i organització d'empreses, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en Programació Neurolingüística i ex-professor de la Universitat Ramon Llull. Actualment segueix col·laborant puntualment a diverses universitats espanyoles i de l'estranger.

Amb els actes del Dia Internacional de la Dona Rural s’obre el calendari d’activitats del Servei d’Informació a les Dones (SIAD) de l’Alt Urgell per a aquest trimestre i del qual en formen part el projecte Amara a la Vall de la Vansa i Tuixent, el projecte Dona i lideratge, el cicle Salut i qualitat de vida i dos tallers, un de musicoteràpia per a gent gran i un altre de defensa personal.

Els actes del Dia Internacional de la Dona Rural a l’Alt Urgell els organitza el SIAD, estan emmarcats en el Pla per a la Igualtat d’Oportunitats i compten amb el suport de l’Institut Català de les Dones, juntament amb la col·laboració de diverses institucions i entitats.

comentaris