Aquest dijous es presenta el llibre "La flora il·lustrada del Pirineu"

Aquest dijous, 15 d'octubre, a les vuit del vespre, tindrà lloc al vestíbul del centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell la presentació del llibre La flora il·lustrada del Pirineu. Aquest llibre és el resultat final d'un treball conjunt de tots els alumnes, tant nens, joves i grans, de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell.

cartell llibre flora
photo_camera El cartell de la presentació.

La presentació d'aquest petit volum anirà a càrrec de Josepa Travé, directora de l'Escola Municipal d'Art, i de la tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Font.

La flora il·lustrada del Pirineu, coordinat i dissenyat per Josepa Travé, editat per Edicions Salòria i amb el disseny gràfic de Ramon Berga, conté un total de 57 flors diferents, englobades per colors: les flors blanques, les flors braves, les flors grogues i les flors rosades, malves, vermelles i púrpures.

Cal remarcar que La flora il·lustrada del Pirineu és el segon número de la col·lecció Boscart que es va engegar ara fa quatre anys. El número 1, titulat Ocellari il·lustrat de la Seu, recollia il·lustracions i anècdotes dels ocells de la Seu d'Urgell.

comentaris