AJUNTAMENTS

L’alcalde Joan Barrera presenta l’organigrama del nou govern municipal de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell

El mateix alcalde portarà Cultura i David Servat, Gemma Tó i Cristina Moreno seran tinents d’alcalde.
Organigrama nou ajuntament la Seu 1
photo_camera L’alcalde Joan Barrera presenta l’organigrama del nou govern municipal de l'Ajuntament de la Seu / laseu.cat

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació l’organigrama del nou govern municipal de l’Ajuntament urgellenc per l’actual mandat 2023-2027 que s’organitza en 3 grans àrees que corresponen a tres tinències d’alcaldia i que són, per aquest ordre: Urbanisme i Medi AmbientFinances i Promoció Econòmica; Cultura, Educació i Acció Social.

Joan Barrera ha explicat la nova composició de l’equip de govern amb la presència dels tres tinents d’alcalde que són: David ServatGemma Tó i Cristina Moreno, que ostenten la primera, la segona i la tercera tinència d’alcaldia, respectivament. “Hem racionalitzat les àrees per tenir una estructura municipal més àgil a l’hora de treballar i prendre bones decisions”.

L’alcalde urgellenc ha explicat que la regidoria de Cultura i Patrimoni se’n farà càrrec ell mateix “perquè li volem donar la importància que es mereix al ser una regidoria estratègica per la nostra ciutat”. Barrera també ha subratllat la creació de la nova Regidoria dedicada al Centre Històric que dirigeix David Servat.

Una altra novetat que presenta el nou govern municipal és que per primera vegada en la història de l’Ajuntament de la Seu una dona ostentarà la Regidoria d’Esports, concretament Bàrbara Romeu.

Organigrama nou ajuntament la Seu 2
L’alcalde Joan Barrera presenta l’organigrama del nou govern municipal de l'Ajuntament de la Seu / laseu.cat

Una altra novetat d’aquest nou organigrama municipal és que Joventut i Infància tornen a estar dins la mateixa regidoria que encapçala Cristina Romero, així com Promoció Econòmica i Comerç esdevenen la mateixa regidoria que ostenta Gemma Tó.

Tres grans àrees

David Servat, primer tinent d’alcalde, presideix l’Àrea d’Urbanisme i Medi Ambient que comprèn les regidories d’Urbanisme i Mobilitat; Centre Històric; Sostenibilitat i Medi Ambient, que encapçala el mateix David Servat; Via Pública i Serveis Municipals; Seguretat Ciutadana; Barris i Parcs i Jardins, el regidor responsable és Antoni Nadal; Castellciutat n’és el regidor el mateix alcalde, Joan Barrera, mentre que el regidor responsable del Cementiri és Jordi Mas.

Gemma Tó, segona tinent d’alcalde, presideix l’Àrea de Finances i Promoció Econòmica que emmarca les regidories d’Hisenda; Recursos Humans i Règim Intern; Empresa, Turisme i Ocupació; i Comerç, fires i mercats, totes elles tenen com a regidora a Gemma Tó. La regidoria d’Esports l’encapçala Bàrbara Romeu, mentre que Jordi Mas és el regidor de Comunicació i Transparència; Participació Ciutadana; i Treball Fronterer.

Cristina Moreno, tercera tinent d’alcalde, presideix l’Àrea de Cultura, Educació i Acció Social que aglutina les regidories de Cultura i Patrimoni, que encapçala el propi alcalde, Joan Barrera; i les regidores d’Educació; Escoles municipals i Biblioteca; Joventut i Infància; Serveis Socials, Polítiques d’Igualtat i Festes n’és responsable la mateixa regidora Cristina MorenoJordi Mas és el regidor d’Habitatge i Solidaritat i Cooperació, mentre que Paqui Gómez és la regidora de Salut i Gent Gran.