01.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'Ajuntament de la Seu compleix amb 75 dels 100 compromisos assumits a inicis de mandat

En un acte obert a públic, l'equip de govern municipal fa balanç davant de la ciutadania de la feina realitzada en els darrers quatre anys.

IMG_4473
Acte 'Ara toca passar comptes'
L'Ajuntament de la Seu compleix amb 75 dels 100 compromisos assumits a inicis de mandat

La sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell va acollir l'acte públic convocat per l'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, 'Ara toca passar comptes', en què l'equip de govern municipal, encapçalat per l'alcalde Albert Batalla, va explicar la feina realitzada durant aquests darrers quatre anys (2011-2015).

L'equip de govern va donar comptes tant de la gestió realitzada en aquest mandat com d'aquelles coses que no s'han pogut portar a terme, tot fent un exercici profundament democràtic i de transparència de l'acció municipal.

L'acte, que era obert a tothom per tal que hi participés el públic assistent, va constar de dues part. En la primera, l'alcalde de la Seu va fer un repàs exhaustiu de l'acció de govern a través de diversos blocs, mentre que durant la segona part del mateix hi van prendre part els urgellencs i urgellenques que ho van voler a través de preguntes escrites que van fer arribar a l'equip de govern i que l'alcalde de la Seu va anar responent una per una.

En la presentació de l'acte, Albert Batalla va afirmar que en aquesta legislatura que ara acaba,l'Ajuntament de la Seu ha complert 75 dels 100 compromisos que va assumir en iniciar-se aquest actual mandat municipal”.

En l'explicació de l'acció municipal, l'equip de govern va ressaltar que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha passat de 15 a 8 milions d'euros de deute en els darrers quatre anys. Això s'ha aconseguit -va remarcar Batalla-amb una congelació d'impostos i taxes durant sis anys consecutius”.

El govern de l'Ajuntament urgellenc també van destacar les mesures en polítiques socials, així com les que s'han impulsat per reduir l'atur.Una feina que s'ha realitzat en un context marcat per la crisi, però que no hem volgut que interferís amb l'objectiu de seguir apostant amb polítiques d'àmbit laboral i de promoció econòmica, per tal que la Seu d'Urgell segueixi sent una ciutat amb qualitat de vida”.

D'altra banda, l'alcalde de la Seu també va voler subratllar que tota la feina feta no hauria estat possible sense la implicació de tots els treballadors municipals i, per tant, volem agrair-los de nou l'esforç fet durant aquests darrers quatre anys”.

L'Ajuntament de la Seu compleix amb 75 dels 100 compromisos assumits a inicis de mandat
Comentarios