06.12.2022 |
Viure als Pirineus

ESPECTACLES

L’Agenda Cultural d’agost a la Seu proposa una quinzena d’activitats gratuïtes i per a tothom

La proposta cultural de la Seu pretén fomentar un oci nocturn sa i per a totes les edats.
Quim Masferrer ACN
L'actor Quim Masferrer porta a la Seu 'Moltes g`racies'/ ACN
L’Agenda Cultural d’agost a la Seu proposa una quinzena d’activitats gratuïtes i per a tothom

L’Agenda cultural de la Seu d’Urgell prevista pel mes d’agost presenta fins a quinze propostes culturals i de lleure. Les activitats són gratuïtes i  s’emmarquen en la Programació Estable de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el cicle Insomni, adreçat a públic juvenil i promogut per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Espai Ermengol. La proposta cultural pretén fomentar un oci nocturn sa i per a totes les edats a la capital urgellenca.

Durant l’agost estan previstes activitats musicals com una Jazz Jam Session amb Kike Pérez Quartet el pròxim divendres 7 d’agost, rutes guiades, com la caminada: “Cacem estels fugaços” prevista pel dimarts dia 11 d’agost i teatrals com l’espectacle itinerant de Quim Masferrer “Moltes Gràcies” que es farà el pròxim dijous 27 d’agost pels carrers de la Seu.

La inscripció prèvia es mantindrà com a requisit per a assistir a les diferents activitats, les quals seguiran sent a l’aire lliure amb l’aforament limitat. Les activitats del mes de juliol van ser un èxit, arribant, en molts casos, a completar l’aforament previst. És el cas d’un gran nombre d’activitats programades per l’agost, les quals ja han completat el nombre d’inscripcions permeses.

VIURE-AGENDA_agost2020

A causa de la situació sanitària es mantindran les mesures de distanciament i l’ús de la mascareta segueix sent obligatori. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell es pretén reforçar l’ús correcte de la mascareta amb la campanya  present a les xarxes socials: #quelamascaretatacompanyi.

L’Agenda Cultural d’agost a la Seu proposa una quinzena d’activitats gratuïtes i per a tothom
Comentarios