La Seu d'Urgell

Junts per la Seu presenta la llista per a les eleccions municipals

Junts per la Seu dona ha donat a conèixer les persones que formen el primer tram de la llista per a les eleccions municipals del 26 de maig i el cap de llista de la candidatura a la capital de l'Alt Urgell, Jordi Fàbrega, ha anunciat que durant els pròxims dies explicarà quina posició ocuparà cada candidat.

SONY DSC
photo_camera Els integrants dels primers llocs de la llista Junts per la Seu.

L’alcaldable de Junts per la SeuJordi Fàbrega, ha fet públics els noms de les persones que l’acompanyaran a les primeres posicions de la llista per als comicis del 26 de maig. Fàbrega ha volgut destacar quatre característiques de l’equip: la renovació, la il·lusió, la transversalitat i la preparació per assumir el relleu del govern municipal. El cap de llista també ha explicat que durant els pròxims dies es donarà a conèixer públicament la posició que ocuparà cadascuna de les persones candidates.

Repeteixen a la llista persones que van formar part de l’equip d’Albert Batalla en les eleccions del 2015 com Mireia Font, actual tinent d’alcalde de promoció de la ciutat de l’Ajuntament urgellenc i gerent del Consorci Leader Alt Urgell Cerdanya; Marta Roca, mestra de primària del col·legi la Salle; Joan Llobera, cap de manteniment de l’Hospital i cap local del PDeCAT; i Juani Menduiña, cuinera jubilada i referent del col·lectiu de la gent gran de la Seu d’Urgell.

Amb Jordi Fàbrega, que s’estrena com a cap de llista, s’incorporen molts noms nous en les primeres posicions de la candidatura com el de Joan Gurrera, enginyer de camins, canals i ports i membre de diverses entitats de solidaritat; Carme Espuga, treballadora del Departament d’Agricultura, presidenta d’AMPA de l’Albert Vives i membre de la Junta del Club Hoquei i Patinatge Artístic la Seu; Olga Travesset, infermera, professora d’infermeria a la Universitat d’Andorra i vinculada a les AMPES de la Seu; Xavier Estival, estudiant d’enginyeria informàtica i treballador d’una empresa de transports de viatgers del municipi; Jordi Vilarrubla, enginyer de camins, canals i ports, treballador fronterer i jugador de bàsquet; i Rosa Ginesta, empresària, botiguera i molt vinculada a Castellciutat i a la vida associativa del municipi.

Un program per governar

Fàbrega ha manifestat que “volem que la Seu continuï avançant amb un projecte de futur i de prosperitat, per això hem plantejat un equip que té la voluntat de recollir els bons fruits de la feina feta i alhora plantejar nous horitzons, amb il·lusió, energia renovada i amb el rigor que es requereix per fer quelcom tan seriós com governar la Seu i servir a la ciutadania des de la principal institució del municipi”. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia de la Seu ha explicat que s’està treballant un programa de govern amb “molta gent, de diferents sensibilitats, que han volgut aportar propostes i idees per fer avançar la ciutat”.

“Un bon equip al servei de la gent i un bon programa fet per la gent són les eines que ens garanteixen la ciutat de qualitat que tots volem”, ha reblat Jordi Fàbrega.

Junts per la Seu ha anunciat avui aquestes primeres posicions estrenant un nou canal de comunicació amb la ciutadania: un número de WhatsApp on els ciutadans podran estar informats i en contacte amb els candidats de la llista. El procés d'alta és molt senzill, només cal enviar la paraula LASEU al 621 214 020, es rep un missatge de confirmació i des d'aquell moment es rebran les novetats, actualitat i continguts més destacats del grup municipal.