25.01.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Junts per Catalunya presenta 18 candidatures a l'Alt Urgell

El cap de llista de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, ha presentat aquesta setmana el projecte de Junts per Catalunya a la comarca de l’Alt Urgell explicant que s’hi presenten 18 candidatures (de 19 municipis totals) i que ho fa de forma paritària: “Som la formació política que presentem més candidatures i ho fem amb 9 caps de llista dones i 9 caps de llista homes”. “La Seu sense la comarca no és res, i la comarca sense la Seu tampoc. La Seu ha d’exercir la capitalitat de l’Alt Urgell, i la capitalitat del Pirineu. Mai com fins ara havien treballat tan plegats l’Ajuntament de la Seu amb el Consell Comarcal, i això ens ha portat moltes millores i sinergies positives, que han repercutit en la gent”, ha explicat Fàbrega.

ALTURGELL-160519-0029
Imatge de la presentació de candidatures de Junts per Catalunya a l'Alt Urgell.
Junts per Catalunya presenta 18 candidatures a l'Alt Urgell

Miquel Sala, alcalde d’Oliana i president del Consell d’Alcaldes, ha destacat la feina feta per posar en valor tots els municipis. Rosa Fàbrega, alcaldessa de les Valls d’Aguilar ha remarcat la importància del Consell Comarcal per dinamitzar els nuclis més petits, especialment en l’àmbit social i finalment Josefina Lladós, alcaldessa de Ribera d’Urgellet, ha destacat la importància cohesionadora de tots els municipis com a eina de país.

Per la seva part, la consellera Meritxell Budó, que ha acompanyat els caps de llista de la comarca en la presentació, ha volgut posar de relleu la importància de la feina feta per la formació per arribar gairebé al 100% del territori: “18 candidatures, 18 llistes és una xifra molt important, gairebé un 100% de llistes a la comarca, amb 19 municipis, i això vol dir que hem fet la feina ben feta, que a aquesta comarca s’ha fet la feina ben feta. Per tant, vull felicitar-vos per aquesta fita, que penso que ja diu de quins seran els resultats”. També ha volgut remarcar i felicitar per la paritat en els caps de llista de Junts per Catalunya a l’Alt Urgell: “és una dada significativa tenint en compte que en el nostre país i en aquests moments només hi ha un 20% d’alcadesses. Per tant, començar per una paritat exacta en les llistes, ja ens fa pensar que aquest resultat s’ha de traslladar als consistoris”.

Junts per Catalunya presenta 18 candidatures a l'Alt Urgell
Comentarios