Comerç

La Joieria Sangrà obre una botiga online per facilitar les compres dels seus clients

El comerç s’ha d’especialitzar i renovar-se. A Joieria Sangrà, que l’any passat van celebrar els cinquanta anys, han fet un pas important en el món 2.0 i han inaugurat la seva pàgina web amb botiga online, que els permet vendre els seus productes arreu, sense límits fronterers, i al mateix temps facilitar les compres dels seus clients de tota la vida.
Close-up Of Young African Couple Using Digital Tablet
photo_camera A Joeiria Sangrà han estrenat botiga online.

En Jordi, que porta el negoci familiar juntament amb la seva mare, la Imma Sangrà, ens explica que van tenir la idea fa uns quatre anys i que durant tot aquest temps el projecte ha anat evolucionant fins al resultat actual: primer només volíem fer una web de posicionament digital però després vam pensar que era una bona oportunitat per donar a conèixer tots els nostres productes, les novetats i les promocions que fem a clients potencials i als de sempre. “Ara els nostres clients poden consultar tranquil·lament el catàleg a la botiga online sense sortir de casa. Volem facilitar la feina dels clients, que puguin veure tot el que tenim i que la paraula joieria no és sinònim de producte d'un alt valor. També hem creat un blog en el que es busca fer pedagogia sobre temes d’interès relacionats amb el món de la joieria i la rellotgeria”, ens diu el Jordi.

Volem facilitar la feina dels clients, que puguin veure tot el que tenim i que la paraula joieria no és sinònim de producte d'un alt valor. També hem creat un blog en el que es busca fer pedagogia sobre temes d’interès relacionats amb el món de la joieria i la rellotgeria”, ens diu el Jordi.

A la botiga online www.joieriasangra.com s’hi poden trobar notícies de tendències i consells de compra, a més d’informació sobre el catàleg de la botiga i sobre el taller de la rellotgeria, un dels elements més identificatius de Joieria Sangrà. Hi ha, igualment, un espai d’Outlet amb una selecció d'articles amb preus interessants i la creació de la Targeta Regal, que es pot fer servir tant per a la botiga online com per a la botiga física, situada al cèntric carrer sant Ot de la Seu d’Urgell.