LLIBRES

Joan Obiols omple Sant Domènec en la presentació del seu últim llibre, ‘Viatge íntim per la Seu d’Urgell’

Amb aquest llibre Joan Obiols tanca la seva producció literària de la col·lecció ‘El Pirineu i la poesia de la història’ iniciada fa 34 anys amb Esvorancs.
Presentació Joan Obiols Ràdio Seu
photo_camera Presentació de l'ultim llibre de l'escriptor pirinenc, Joan Obiols /Ràdio Seu

La Sala de Cultura 'Sant Domènec' de la Seu d'urgell s'ha omplert aquest dimarts, mantenint totes les mesures sanitàries, en l'acte de presentació de ‘Viatge íntim per la Seu d’Urgell. Moments de conversa’, Joan Obiols. L'acte ha comptat amb la participació de Carlos Guàrdia, tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgegg, i d'Isidre Domenjó, president de l'Associació del Llibre del Pirineu. La presentació s’ha tancat amb la col·laboració del músic Arnau Obiols.

Presentació Joan Obiols Ràdio Seu 2(Foto: Ràdio Seu)

Amb el llibre ‘Viatge íntim per la Seu d’Urgell. Moments de conversa’, Joan Obiols tanca la seva producció literària de la col·lecció ‘El Pirineu i la poesia de la història’ iniciada fa 34 anys amb el seu primer llibre Esvorancs.

Viatge íntim per la Seu d’Urgell  un llibre que, alhora que complementa l’apartat dedicat a la Seu del volum 10 del seu “Viatge Universal pel Pirineu”, manté la seva pròpia autonomia.

L’obra ha estat també coeditada per l’Editorial Andorra i Edicions Salòria, dues petites empreses culturals, una d’elles, Andorra, amb una llarga trajectòria i l’altra, Salòria, molt més jove. Totes dues, a banda i banda de la frontera, des d’Andorra i des de la Seu, treballen de valent per difondre l’obra dels autors pirinencs.