28.01.2022 |
Viure als Pirineus

Joan Ganyet exposa a la Seu d'Urgell

Ho fa amb una mostra en la qual recull 45 composicions abstractes obtingudes de murs de ciutats amb molta història. Es pot visitar fins el 30 de novembre. L’entrada és lliure.

ganyet
Joan Ganyet, a la mostra.
Joan Ganyet exposa a la Seu d'Urgell

Fins el 30 de novembre es pot visitar a la sala ‘la Cuina’ de la Seu d’Urgell l’exposició fotogràfica ‘Urbs’ de Joan Ganyet. La mostra és un recull de 45 composicions fotogràfiques abstractes que Ganyet ha obtingut de murs de ciutats històriques italianes com Venècia, Roma o Florència, així com també de ciutats espanyoles com Mèrida o Sevilla.

Les fotografies d’Urbs són imatges de molt detall que es troben en punt intermedi entre la fotografia i la pintura, sense cap tipus de manipulació posterior. “Són fotografies amb sentit pictòric”, afirma Joan Ganyet. Les fotografies estan fetes just en el moment de la sortida del sol i capten la llum mediterrània que desprenen aquests murs. Ganyet abunda al respecte que “els murs coneixen la Història, les inclemències, les generacions, són riquíssims. He trobat una mina, i crec que continuaré insistint en aquesta matèria perquè és inesgotable”.

Urbs es va inaugurar el passat divendres a la sala la Cuina, situada a l’edifici de Les Monges de la Seu d’Urgell. La inauguració, que va congregar força públic, va ser encapçalada per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, juntament amb el propi autor, mentre que Anna Martí va fer una detallada introducció de la mostra.

Joan Ganyet exposa a la Seu d'Urgell
Comentarios