MEDI AMBIENT

Un grup de setze voluntaris retiren més de 350 quilos de deixalles de la llera del riu Segre al Pont de Bar

L'acció fou organitzada per l'entitat 'Per una Catalunya neta' que agrupa persones sensibilitzades i implicades amb el medi ambient i l'entorn natural que ens envolta..
Neteja riu Pont de Bar 2
photo_camera Voluntaris retiren deixalles de la llera del riu Segre al Pont de Bar / PER UNA CATALUNYA NETA

Un grup de setze voluntaris van participar, el proppassat dissabte, en una jornada de neteja de la llera del riu Segre, al terme municipal del Pont de Bar. L'actuació, organitzada pel grup 'Per una Catalunya neta', ha fet possible l'extracció de 350 kg de rebuig, 70 kg de plàstic domèstic, 100 kg de plàstic dur, 15 garrafes, 3 pneumàtics, 1 radiador i una televisió, entre altres.

Els voluntaris han comptat amb la col·laboració de l’empresa Salvador Serra, que es va encarregar de traslladar tots els residus a la deixalleria, a més de pagar el dinar als voluntaris.

Neteja riu Pont de Bar
El grup de voluntaris amb les deixalles retirades de la llera del riu Segre al Pont de Bar / PER UNA CATALUNYA NETA

Per una Catalunya neta

L'entitat 'Per una Catalunya neta' agrupa gent sensibilitzada i implicada amb el medi ambient i l'entorn que ens envolta. La idea principal és que els ciutadans i ciutadanes de forma voluntària agafin iniciatives per millorar i restaurar la imatge d'espais i zones que han estat malmeses i descuidades pels propis ciutadans. Es tracta, asseguren, "que la gent s'impliqui per tal de deixar l'entorn natural en les millors condicions possibles".