EQUIPAMENTS

La Generalitat assumeix una demanda històrica amb la construcció de la nova residència a la Seu d’Urgell

L’acord pressupostari entre el govern d’ERC i el PSC situa com a prioritat la residència i la redacció del projecte executiu per part de l’executiu.
Residencia2
photo_camera Residencia2

L’acord pressupostari entre el govern d’ERC i el PSC farà possible el finançament del projecte executiu, així com la seva tramitació, i la construcció de la nova residència de gent gran a la Seu d’Urgell, que serà pública, durant el 2025.

L’alcalde urgellenc, Joan Barrera, va afirmar en el seu moment que durant el primer any es donaria màxima prioritat a la residència. En els primers mesos l’equip de govern municipal (Compromís x la Seu) va decidir el terreny on ubicar-la i va encarregar un avantprojecte que es va presentar públicament el mes de novembre.

“Avui cal celebrar que el Govern de Generalitat assumeixi la necessitat de construir la residència de la gent gran a la Seu i encarregarà el projecte executiu i garantirà que pel 2025 les obres estiguin en marxa per a ser una realitat abans de finalitzar el mandat municipal el 2027”, explica l’alcalde Barrera.

Residència Gent Gran la Seu avantprojecte
El govern municipal de la Seu d'Urgell anunciant l'adjudicació de l'avantprojecte de la residència de la gran el juliol passat / laseu.cat

L’alcalde Joan Barrera mostra la seva satisfacció per poder comunicar aquesta important notícia a tota la ciutadania de la Seu i especialment al col·lectiu de la gent gran que tant ha treballat per fer-ho realitat.

“Això és l’inici d’un camí que caldrà seguir treballant”, afegeix Barrera. L’equip de govern municipal esmerçarà tots els esforços necessaris, comptant amb els grups municipals, així com amb les plataformes i associacions, perquè la residència es construeixi aviat.