Una furgoneta xoca contra una fila de vehicles estacionats al mig de la Seu

Eren les 7.45 del matí d'aquest dimecres 8 d'agost. Una furgoneta de BonÀrea entrava a la Seu d'Urgell en direcció a la cèntrica botiga que aquesta marca té a la capital de l'Alt Urgell. Fins aquí tot normal. El mateix de cada dia. Nits intenses a les fàbriques i a la carretera per arribar de bon matí a les botigues escampades arreu del país. A 200 metres de l'establiment, però, el xofer ha dit prou i s'ha adormit: s'ha encastat contra un vehicle que estava estacionat al carrer i ha provocat una cadena de destrosses en tots els vehicles que hi havia estacionats en aquell carrer

IMG_20180808_080011
photo_camera Imatge de la furgoneta accidentada en un cèntric carrer de la Seu

El pes de la furgoneta ha destrossat el vehicle contra el qual ha xocat i immediatament aquest vehicle ha sortit disparat fins a encastar-se al que tenia just davant. I aquest ha fet el mateix fins a quedar enganxat al de davant. Així, fins que un cotxe tot terreny ha parat la cadena.

El resultat final: dos cotxes destrossats, un altre amb danys exteriors i la furgoneta amb danys importants.

Després de veure la destrossa, tots els veïns que s'han aplegat al lloc dels fets han coincidit en el fet que més enllà de l'aparatositat de l'accident i dels danys patits en quatre vehicles, només quedava pensar que s'havia evitat una desgràcia que hauria pogut ser molt més gran.