ENTITATS SOCIALS

La Fundació "la Caixa" col·labora amb el projecte TIC de la Fundació Claror de la Seu d'Urgell

L'entitat social de la Seu d'Urgell ha rebut una col·laboració de 3.350€ per a l'adquisició de material técnic per al projecte TIC Claror
Claror La Caixa
photo_camera Membres de la Fundació La Caixa i del Taller Claror davant la seu de l'entitat a la Seu d'Urgell / Taller Claror

CaixaBank, a través d'una aportació económica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a la Fundació Claror-Alt Urgell. L'entitat social ha rebut una col·laboració de 3.350€ per a l'adquisició de material técnic per al projecte TIC Claror, l'entitat gestiona elsserveis de Centre Ocupacional i la Llar residencia per a persones ambdiscapacitatintel·lectual de la comarca de l'AltUrgell.

Des de Claror es treballa juntament amb l'Ómnia com a recurs per a evitar la fractura digital ambel col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual pel que fa al seu accés i domini de la tecnología relacionada amb els ordinadors, Internet i dispositius digitals afins.

Tots els 23 usuaris del Centre Taller Claror participaran en aquest projecte donada la seva diversitat, amb l'objectiu d'afavorir la socialització a través de les xarxes socials, fent un aprenentatge de l'ús apropiat, per al desenvolupament de la comunicació en les seves própies xarxes personals,superar la fractura digital i oferir coneixement a l'entorn de les TIC per a capacitar a la persona en el seu ús.

Gracies a la sev acapil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fercostat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social, detectant necessitatsd'entitats socials locals com les de Fundació Claror i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanese ntitats socials solidaries poguessin accedir a ajude seconómiques per tirar endavant els seus programes.

comentaris