05.07.2022 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Francesc Viaplana és escollit candidat d'ERC a l’alcaldia de la Seu d'Urgell

En sessió assembleària extraordinària, la militància de la secció local l'ha escollit per unanimitat
Viaplana elegit candidat alcalde
L'assemblea local d'ERC ha escollit Francesc Viaplana com a candidat a l'alcaldia de la Seu / ERC
Francesc Viaplana és escollit candidat d'ERC a l’alcaldia de la Seu d'Urgell

La secció local d’ERC la Seu d’Urgell ha escollit, aquest dissabte, Francesc Viaplana com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals de l’any que ve. En sessió assembleària extraordinària la militància republicana de la secció local ha escollit, per uanimitat, l'actual alcalde.

Perfil

Francesc Viaplana i Manresa, de 40 anys, és nascut a la Seu d’Urgell i és enginyer tècnic forestal. Viaplana és l’alcalde de la ciutat des del passat mes de setembre, tot i que és regidor de l’Ajuntament des del 2015, va ser diputat al Parlament de Catalunya  i president regional d’ERC Alt Pirineu i Aran. Fou també president de la secció local d’ERC la Seu d’Urgell entre els anys 2008 -2012.

Francesc Viaplana
Francesc Viaplana ha estat escollit de nou candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell per Esquerra Republicana de Catalunya / ERC

Viaplana ha manifestat: “assumeixo amb molta il·lusió la confiança rebuda per la militància de la secció local de la Seu per encapçalar la llista de les properes eleccions municipals. L’alcaldia m’ha permès conèixer més a fons els reptes que té la Seu, com afrontar-los millor i poder ser més resolutius a la ciutadania. Seguiré arremangant-me per fer una Seu millor”

Actualment, ERC la Seu compta amb quatre regidor/es al consistori urgellenc, el mateix Francesc Viaplana, Marian Lamolla, Carlos Guàrdia i Núria Tomàs.

L’assemblea local s’ha dut a terme prèvia a la realització de la xerrada “Violència invisible” a càrrec de la Secretària d’Igualtats, Mireia Mata Solsona i la Secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo.

Francesc Viaplana és escollit candidat d'ERC a l’alcaldia de la Seu d'Urgell
Comentarios