29.11.2021 |
Viure als Pirineus

CONFERÈNCIA

Francesc Viaplana dibuixa el model de ciutat que vol per al futur

El candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell pronuncia una conferència pública aquest dijous amb el nom 'La Seu que volem'

Francesc Viaplana 2
Una imatge de Francesc Viaplana al Parc del Segre de la Seu
Francesc Viaplana dibuixa el model de ciutat que vol per al futur

El diputat d'ERC i candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, oferirà aquest dijous, 12 de juliol, una conferència que porta per nom 'La Seu que volem'. En l’acte, Francesc Viaplana, exposarà aquella visió que té de la Seu actual, les mancances i oportunitats que en detecta, i quines són les línies de treball que creu que s’han d’engegar per a la millora del municipi. 'La Seu que volem' pretén descriure quina és la direcció que els republicans consideren que ha de prendre la ciutat per als propers anys.

ERC la Seu ha engegat en les darreres setmanes un procés participatiu anomenat “Imagina’t la Seu” per tal que tothom que ho desitgi pugui dir-hi la seva i col·laborar en la definició d’aquells aspectes a millorar de la Seu i Castellciutat.

Francesc Viaplana va ser escollit el passat mes d'abril, per la militància republicana local, candidat a l’alcaldia per a les municipals 2019. La conferència pública d'aquest dijous, tindrà lloc a les vuit del vespre, a la 'Sala de la Immaculada' de la Seu d'Urgell.
 

Francesc Viaplana dibuixa el model de ciutat que vol per al futur
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad