02.10.2022 |
Viure als Pirineus

La flama dels Special Olympics 2018 ja ha arribat al Pirineu

Aquest dimecres a la tarda va arribar al Rafting Parc de la Seu d'Urgell la flama olímpica dels Special Olympics amb una piragua conduïda pet la palista urgellenca Núria Vilarrubla i un esportista del Taller Claror. Aquest dijous la flama arriba a Andorra on, a les 18:30 hores al Poliesportiu, es farà la cerimònia d'obertura

IMG_4340
La flama va arribar aquest dimecres a la Seu i avui és a Andorra
La flama dels Special Olympics 2018 ja ha arribat al Pirineu

El foc olímpic el va rebre la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu, Anna Vives, acompanyada d'una altra esportista urgellenca participant als Jocs, que han protagonitzat el primer relleu del recorregut de la torxa.

Des del Rafting Parc, la flama dels Special Olympics va recòrrer els carrers més cèntrics de la ciutat, a mans de quinze rellevistes, fins arribar a la plaça dels Oms. Als peus de l'Ajuntament urgellenc, el darrer rellevista, acompanyat per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va encendre el peveter olímpic.

La cerimonia va continuar amb els parlaments dels president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, de la Federació ACELL, Marina Gómez, i l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, qui va animar a tots els urgellencs i urgellenques "a rebre amb el cor obert i amb moltes ganes de compartir valors i emocions que ens deixaran petjada per sempre més i ens faran una ciutat encara millor".

L'acte d'arribada de la torxa que va encendre el peveter de la Seu d'Urgell va finalitzar en un ambient festiu que va comptar amb la participació del nombrós públic que va acompanyar el foc i els esportistes durant tot el recorregut.

La flama dels Special Olympics 2018 ja ha arribat al Pirineu
Comentarios