ART, BICICLETES I PIRINEU

La 5a edició d'Art a pinyó' torna a passejar l'art i la bicicleta pels carrers de la Seu d'Urgell

'Art a pinyó' ha tornat a unir art, bicicleta i Pirineu, en el marc d'una ruta tranquil·la per la Seu d'Urgell amb parades per gaudir d'actuacions de diferents disciplines.
Art a Pinyó 1
photo_camera L'Art a pinyó ha acabat amb un concert de Santi i Alba Careta al Parc del Cadí / Carlos Guàrdia Carbonell

El Festival d'Art, Bicicletes i Pirineu 'Art a pinyó' ha tornat a la Seu d'Urgell aquest dissabte. Es tracta de la 5a edició d'aquest esdeveniment cultural i lúdic, després de la versió reduïda de l'any passat i l'anul·lació del 2020. 'Art a pinyó' ha tornat a unir art, bicicleta i Pirineu, en el marc d'una ruta tranquil·la per la Seu d'Urgell amb parades per gaudir d'actuacions de diferents disciplines.

Art a Pinyó 2
L'Art a pinyó s'ha aturat al Claustre del Racionero, on esperava la música de Pepino Pascual / Carlos Guàrdia Carbonell

El recorregut d'aquest dissabte s'ha iniciat a les cinc de la tarda a l'Ateneu de l'Alt Urgell i ha continuat al Pati de la Biblioteca Sant Agustí, on hi ha hagut l'actuació del Duo Laiaiona que ha ofert un espectacle de circ. El festival ha prosseguit cap al Passatge de la Missió, on s'ha pogut veure una intervenció plàstica del muralista urgellenc B.K. El circuit de l'Art a pinyó ha continuat fins al Claustre del Racionero, on esperava la música de Pepino Pascual. La següent parada ha estat al Passeig de Joan Brudieu, on s'ha pogut veure l'actuació de dansa de Montse Álvarez. La ruta s'ha clausurat amb un concert de Santi i Alba Careta al Parc del Cadí i un sopar amb productes de la comarca al mateix lloc.