FESTES DE NADAL

Exitosa estrena d'"El Rescat dels Minairons"

L'espectacle es podrà tornar a veure al teatre de La Salle el 28 de desembre (19 h), el 29 de desembre (18 h) i el 4 de gener(19 h). 
Rescat Minairons
photo_camera Una escena del Rescat dels Minairons/Pirineus Creatius

Exitosa estrena, aquest dissabte, de l'obra de teatre 'El rescat dels Minairons'. L'espectacle es podrà tornar a veure al teatre de La Salle el 28 de desembre (19 h), el 29 de desembre (18 h) i el 4 de gener(19 h). 

El Rescat dels Minairons

És un espectacle popular i nadalenc per a tots els públics amb més de 100 participants sobre l'escenari. Música en directe, dansa, titelles, ombres xineses i teatre per explicar la història nadalenca més famosa i màgica de La Seu d'Urgell.

Sinopsi

L'Ot i la Urgell, són els joves escollits per a rescatar els Minairons que han estat segrestats pel malvat Peirot i els seus Escrofus. Del seu èxit en depenen tots els habitants de La Seu, ja que sense Minairons, la misèria envairà el poble i els infants no podran jugar.

El Rescat dels Minairons 2

Dates

- 21 de desembre a les 19h*

- 28 de desembre a les 19h*

- 29 de desembre a les 18h*

- 4 de gener a les 19h*

*L'organització recomana arribar 15 o 20 minuts abans de l'inici de les funcions per poder gaudir de les activitats gratuïtes de Teatre Immersiu.
 

Lloc
Teatre La Salle

Carrer Sant Joan Baptista de La Salle 27, La Seu d'Urgell

Durada de l'espectacle

Aproximadament 90 minuts amb entreacte de 10 minuts*

*Durant l'entreacte es podrà comprar menjar i marxandatge oficial de l'espectacle.

Edat recomanada de l'espectacle

No es tracta d'un espectacle infantil sinó per a tots els públics i per tan l'edat recomanada és a partir de 4 anys.

Preu de les entrades

Taquilla: preu únic 10€

Anticipada general: 8€

Anticipada menors de 18 anys i majors de 65 anys: 6€

Es poden aplicar descomptes per grups de més de 10 persones. Contactar a [email protected]

Teatre Immersiu
El Teatre Immersiu és una activitat per a tots els assistents a l'espectacle que obrirà les portes 20 minuts abans de l'inici de cada funció i que consta de tres activitats on tots els assistents podran endinsar-se dins la història que estan a punt de veure i els farà ser els protagonistes. Per poder gaudir en plenitud d'aquestes activitats es recomanable dedicar-hi un mínim de 10 minuts. Per això recomanem arribar amb temps suficient abans de l'inici de la funció.