Èxit d'organització de les 9es Jornades de Formació del Fòrum de Síndics i Defensors Locals

Avui 27 de novembre han finalitzat les 9es Jornades de Formació dels Síndics i Defensors Locals de Catalunya que durant dos dies s'han celebrat a la Seu d'Urgell, i que han tingut com a centre de debat el conflicte entre equitat i legalitat a l'hora de prendre decisions.

9es Jornades de Formació del Fòrum de Síndics i Defensors Locals
photo_camera 9es Jornades de Formació del Fòrum de Síndics i Defensors Locals

En la cloenda, el president del Fòrum SD i síndic de Lleida, Josep Giné, que ha posat un excel·lent a l'organització d'aquestes trobades per part de la Sindicatura de Greuges de la Seu d'Urgell, que encapçala Àngel Rúbio, ha esperonat als síndics i defensors a seguir treballant pel bé dels ciutadans. Giné ha avançat que el 12 de gener el FòrumSD presentarà davant del Parlament de Catalunya el recull d'informes i memòries elaborats durant el 2014 per cadascún dels síndics municipals.

Per la seva part, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Seu i president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, ha agrait que el Fòrum de síndics i defensors hagin triat la capital alturgellenca per fer aquestes jornades formatives. La vostra formació forma part de l'èxit de les institucions, ha remarcat Fierro.

El Fòrum SD celebrarà una assemblea general els dies 26 i 27 de febrer a Lleida que servirà per commemorar el 25è aniversari de la creació de la figura del primer síndic de Catalunya (i també de tot l'Estat espanyol) i per escollir nou president d'aquesta associació. En aquesta assemblea es comptarà amb la presència de síndics vinguts d'arreu d'Europa i d'Amèrica.

comentaris