INICIATIVA CÍVICA I COMUNITÀRIA

Et dius Urgell? El dia 8 tens una cita a la Seu

La Seu organitza una trobada, el 8 de setembre, que vol reunir totes les persones que porten el nom d'Urgell
Et dius Urgell?
photo_camera Cartell de la 1a Trobada d'Urgells a la Seu/creativadisseny

La Seu d'Urgell organitza aquest 8 de setembre, festivitat de les marededeus trobades, la 1a Trobada d'Urgells. La iniciativa té per objectiu aplegar el dia del seu sant,les 42 Urgells dones i els 4 Urgells homes que registra l'Institut Estadístic de Catalunya.

Cartell Urgell

(Cartell de la 1a Trobada d'Urgells a la Seu/creativadisseny)

Els organitzadors tenen previst un programa on inclouria un acte històric i cultural vinculat al nom d'Urgell, una fotografia de família i un refrigeri. La Trobada compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i del Bisbat d'Urgell.

PROGRAMA

11:30h Missa a la Catedral i ofrena a la Maredéu

12:15h Explicació de la trobada i Foto al claustre de la catedral de totes les Urgells assistents (amb assitència d’una Urgell molt especial)

13:00h Pica-pica/dinar al Parc del Cadí. Serà a peu dret, tot i que hi haurà espais per seure. Així totes les Urgells podran coneixes i parlar entre elles! ;-) 

Es necessari comprar els tiquets del dinar per avançat a la botiga de Menjat l’Alt Urgell (plaça Patalin, 2 de La Seu d’Urgell) 

Els dos dies per comprar els tiquets seran dimarts i divendres de 10h a 14h i de 17h a 20h

El preu dels tiquets son 18 euros els adults i 10 euros, fins a 10 anys. 

Aquest tiquet inclou: el dinar, una xapa de record de la trobada per les Urgells, les flors per l’ofrena, i les despeses d’elaboració dels cartells anunciant la trobada. 

Si algú no pot comprar els tiquets un d’aquests dos dies cal que enviï un correu el més aviat possible i abans de divendres a: [email protected] 

Per qualsevol cosa us podeu posar en contacte amb:

Núria Fontanet, Urgell Isús, Urgell NavarroSara Camps