ELECCIONS MUNICIPALS 28M

ERC de la Seu proposa una fiscalitat progressiva per continuar oferint serveis a la ciutadania

Viaplana ha expressat la importància de mantenir les finances municipals en una ràtio d’endeutament òptima i així, en el moment que calgui fer grans inversions per a equipaments
Viaplana economia-i-funcionament-ajuntament
photo_camera ERC de la Seu proposa una fiscalitat progressiva per continuar oferint serveis a la ciutadania / ERC

L’alcalde Francesc Viaplana ha explicat avui algunes de les propostes econòmiques que defensa Esquerra Republicana. Aposta, clarament, per oferir una fiscalitat progressiva, “que qui més tingui sigui qui aporti més a les finances municipals, només d’aquesta manera podrem seguir oferint serveis a la ciutadania de forma justa i equitativa.

Viaplana ha expressat, també, la importància de mantenir les finances municipals en una ràtio d’endeutament òptima i així, en el moment que calgui fer grans inversions per a equipaments, com poden ser els antics jutjats o els pisos de serveis per a la gent gran, l’Ajuntament tingui suficient capacitat financera.

Viaplana economia impostos
ERC de la Seu proposa una fiscalitat progressiva per continuar oferint serveis a la ciutadania / ERC


El candidat republicà ha volgut recordar que, per fer polítiques municipals, la peça clau són els i les treballadores de l’Ajuntament, que porten diversos mandats municipals esperant l’aprovació de la Relació de Llocs de Treball. Aquests quatre anys, finalment hem apostat per desencallar el document i, malauradament, no hem estat a temps d’aprovar-la abans de les eleccions. Serà a la tardor quan pugui implantar-se les seves conclusions i que tothom pugui estar valorat de forma justa i merescuda.

Així mateix, ha anunciat la voluntat d’implantar a la plantilla de l’Ajuntament una retribució per objectius i de manera productiva.

comentaris