ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Francesc Viaplana i la consellera Meritxell Serret presenten la candidatura d'ERC al Passeig Joan Brudieu

L'acte ha servit per abordar les principals línies programàtiques que proposa la formació republicana per a la Seu d'Urgell dels propers quatre anys.
ERC la Seu acte presentació candidatura 1
photo_camera ERC de la Seu d'Urgell ha presentat la seva candidatura al Passeig Joan Brudieu / FS

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest dijous la seva candidatura a les eleccions municipals del 28M. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, i candidat a la reelecció, ha estat acompanyat de la consellera d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Meritxell Serret. L'acte, que ha tingut lloc al Passeig Joan Brudieu de la capital urgellenca, ha servit per explicar la feia feta fins ara i abordar les principals línies programàtiques que proposa la formació republicana per als pròxims quatre anys i, alhora, establir, entre els dos intervinents, un diàleg distès relatiu al present i al futur de la ciutat.

ERC la Seu acte presentació candidatura 3
ERC de la Seu d'Urgell ha presentat la seva candidatura al Passeig Joan Brudieu / ERC

ERC la Seu es marca com a prioritat la cultura i l’oci al municipi, la millora del benestar de la gent gran, contribuir a la millora de l’accés a l’habitatge, i la dinamització econòmica. Viaplana va expressar aquestes premises prioritàries per al mandat, ja que “volem una Seu per viure-hi, i per viure-hi necessitem cultura, habitatge digne, guanyar-nos-hi la vida i un envelliment de qualitat. Volem que a la Seu i a Castellciutat tothom hi trobi el seu lloc i per això, farem més equipaments, més habitatge i un sector cultural dinàmic i potent.”

ERC la Seu acte presentació candidatura 2
ERC de la Seu d'Urgell ha presentat la seva candidatura al Passeig Joan Brudieu / FS

Finalment, Viaplana es va comprometre a treballar segons la manera que caracteritza la formació “amb honestedat, transparència i sense arronsar-nos per al municipi que estimem”

La candidatura d'ERC-AM a la Seu d'Urgell és encapçalada per l'actual alcalde, Francesc Viaplana. El número 2 l'ocupa Marian Lamolla, que aquesta darrera legislatura ha estat tinent d'alcalde i regidora d'Atenció a les Persones. Al número 3 hi figura una altra membre de l'actual equip de govern, Núria Tomàs, que ha estat responsables d'àrees com Comerç, Educació i Medi Ambient. Els dos següents llocs són per a dues de les persones que s'incorporen enguany a la llista, Imma Palau i Francesc Josep Aroles.

comentaris