INSTITUCIONS

Compromís X La Seu afirma que es multiplica per dos la despesa en sis regidors alliberats

El primer grup de l'oposició lamenta que el del govern municipal sigui un pacte "pensant en el sous i les cadires".

Ple Ajuntament de la Seu 2
photo_camera Imatge del ple de l'Ajuntament de la Seu celebrat aquest dimarts/RàdioSeu

El grup de Compromís X La Seu, a través d'un comunicat, ha lamentat que el cost dels alliberats polítics es multipliqui per dos passant de 61.186,95 euros del 2015 als 124.313,11 euros aprovats en el ple del cartipàs celebrat ahir a l’ajuntament. "A aquesta despesa se li ha de sumar la Seguretat Social associada", han afirmat.

Segons ha explicat el primer grup de l'oposició a l'Ajuntament de la Seu, "això demostra el que Compromís ha anat afirmant reiteradament: aquest pacte respon a un repartiment de poder, sense tenir en compte el futur de La Seu, per tal que de mantenir la teranyina d’interessos creats a l’entorn de l’Ajuntament, Hospital i Consell Comarcal i poder repartir sous i cadires. No s’ha posat sobre taula les prioritats del nou govern municipal més enllà d’una organització municipal que no mira pels interessos de La Seu".

Compromís: "A aquesta despesa se li ha de sumar la nova contractació de la figura del gerent que costarà més de 50.000 euros addicionals".

Durant el Ple municipal d’aquest dimarts també es va anunciar la nova "contractació d’un nou gerent", després del fracàs dels dos anteriors, "amb la qual cosa la despesa es veurà incrementada en més de 50.000 euros addicionals". Compromís està en contra del model gerencial per l’ajuntament, apostant per una gestió política i més tenint en compte que 7 dels 9 regidors de l’equip de govern del nou consistori estaran alliberats.

"D'aquí a pocs dies coneixerem el fort increment en sous i alliberats polítics al Consell Comarcal que complementarà el de l’Ajuntament"

Segons Compromís, en dates properes també es desvetllarà el pacte de sous i cadires al Consell Comarcal "amb un segur fort increment en sous i alliberats polítics que complementarà el de l’Ajuntament". Compromís lamenta profundament que es posi per davant de les necessitats de la ciutat els interessos personals i partidistes.

comentaris