ERC la Seu proposa a l’Ajuntament una llista de difusió de whatsapp per informar a la ciutadania

El grup municipal d’ERC a la Seu d’Urgell ha proposat a l’Ajuntament de la ciutat la creació d’una llista de difusió de Whatsapp, com a eina de foment de la participació ciutadana.

A causa de la popularitat de l’aplicació Whatsapp, els regidors d’ERC creuen que aquesta iniciativa pot ser una bona eina per informar a la ciutadania del dia a dia de la ciutat, tal i com s’ha vist en altres ajuntaments on ja s’ha materialitzat aquesta iniciativa. 

Amb aquesta llista de difusió es podria informar d’actes culturals, festius, convocatòries d’ajuts, períodes d’al·legacions de projectes i ordenances i tots aquelles informacions que es creguin d’interès.

L’objectiu de la proposta és que tots els urgellencs i urgellenques estiguin assabentats al màxim de l’actualitat del seu Ajuntament. Per part de l’equip de govern han mostrat interès en la proposta i estudiaran la seva viabilitat i implantació.

La formació republicana recorda que, durant la campanya electoral de les passades eleccions municipals, ERC la Seu va utilitzar aquest canal de comunicació amb molt bons resultats.