ELECCIONS MUNICIPALS 28M

ERC aposta fermament per les polítiques adreçades a la gent gran de la Seu d'Urgell

La construcció de pisos de serveis per a la gent gran i la reforma de l’actual hospital, que augmentarà el número de places del sociosanitari i amb millor confort, contribuiran a la millora de l’envelliment de la població.
ERC Gent Gran la Seu
photo_camera Marian Lamolla, regidora de Gent Gran, i l'alcalde Francesc Viaplana han exposat les propostes per a la gent gran / ERC

Marian Lamolla, regidora de Gent Gran i Francesc Viaplana han exposat aquest dimecres la seva voluntat d’apostar fermament per polítiques adreçades especialment a la gent gran. “Tenim una població i un territori amb una alta esperança de vida i per aquest motiu vam voler prioritzar, amb la gestió dels pressupostos de l’Estat,  3 milions d’euros per a la construcció de pisos de serveis per a la gent gran, construcció que s’iniciarà abans que finalitzi l’any”, ha manifestat Viaplana.

Aquest equipament, adreçat a gent gran amb cert grau d’autonomia sumat a la reforma de l’actual hospital, que augmentarà el número de places del sociosanitari i amb millor confort, contribuiran a la millora de l’envelliment de la població alturgellenca.

Lamolla ha explicat també que, recentment s’han realitzat obres al Centre Cívic El Passeig, incloent la sala del Casal de la Gent gran, guanyant en qualitat de l’espai que ha de ser actiu i dinàmic. Així mateix aposta per polítiques de prevenció i cura anunciant el programa de prevenció d’abusos i maltractaments a la gent gran i el programa “Solitud no volguda” per a gent gran que viu sola.