Entesa per la Seu presenta la seva candidatura a la capital de l'Alt Urgell

Entesa per la Seu d’Urgell presenta aquest dijous 9 d'abril a les 20h la candidatura per a les properes eleccions Municipals del 25 de maig de 2015. L'acte tindrà lloc a la Sala de la Immaculada a la Seu d'Urgell.

Presentació candidatura entesa per La Seu amb Joan Coscubiela
photo_camera El cartell de l'acte.

La idea d'aquest grup és la d'oferir un equip amb garanties de poder governar la ciutat des d’una perspectiva plural i d’esquerres. Per això, la candidatura municipal Entesa per la Seu d’Urgell combina la presència de persones provinents de diferents sectors de la Seu amb la intenció de canviar la manera de fer política municipal i enfocant-la al servei dels ciutadans.

Els cinc primers llocs de la llista els ocupen les següents persones:

1. Antonio Viñals Membrive

2. Laura Garcia Castillo

3. Jordi Pino Lacosta

4. Guillermo Catterino

5. Montserrat Rollan Espunyes

La resta de la llista està formada per persones de reconeguda dedicació en l’àmbit associatiu i professional, algunes amb gran experiència municipal en el govern de La Seu. Entre d’altres podem anomenar Jordi Huguet, , Mercè Brunet, Àngel Joval, Ramon Farràs, Maria José Martínez, Carles Martín, Xavi Canut, Pili Marcuello...

Actualment estan elaborant el programa municipal que es basarà en uns eixos principals: pla de rescat social, pla de reactivació de l’economia local, participació real en les decisions municipals i transparència en la gestió dels assumptes municipals.