CRISI CORONAVIRUS

Escola Pau Claris: "El resultat del cribatge ens diu que l’escola és segura"

El balanç del cribatge és de 4 infants positius (2 grups confinats) i 1 monitora (es confina el seu grup de 13 infants de menjador).
dav
photo_camera Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell/FS

L'equip directiu de l'Escola Pau Claris ha fet públic un comunicat on informa que ha finalitzat el procés de cribratge massiu per COVID, del dilluns dia 19 d’octubre a 202 alumnes de l’escola, 13 mestres i 20 monitors i personal de l’escola. L’equip directiu conjuntament amb tot el  personal de l’escola ha agraït la paciència, comprensió i compromís de totes les famílies del Centre, així com tots els suports que han rebut aquests dies.

"Els resultats finals mostren que l’escola és segura", afirma l'esquip directiu després de conèixer els resultats del cribatge. El balanç és el següent: 4 infants positius (2 grups confinats);1 monitora (es confina el seu grup de 13 infants de menjador).

El professorat i la direcció del centre acaba el seu comunicat afirmant: "Nosaltres seguim treballant amb força, responsabilitat i il.lusió, amb tots els nostres infants i famílies des d’avui mateix".