19.01.2022 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Elisa Farré, nova presidenta comarcal d'Esquerra Republicana a l'Alt Urgell

L'expresident comarcal, Sergi Parramón, passa a ser l’alliberat del partit i s’encarregarà de la direcció tècnica.
Executiva comarcal
La nova executiva comarcal d'ERC a l'Alt Urgell/ERC
Elisa Farré, nova presidenta comarcal d'Esquerra Republicana a l'Alt Urgell

Esquerra Republicaba de Catalunya a l'Alt Urgell va celebrar aquest diumenge, 26 de juliol, el congrés comarcal per renovar la seva executiva. Elisa Farré va ser escollida presidenta, juntament amb l'alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera, que ho vaser com a secretari general. La resta de l’executiva estarà formada per Carme Lostao, secretaria d’organització, Jaume Bertran,  secretari de finances, Gemma Orrit, secretaria de comunicació, ÀngelaTarres, secretaria de la dona, Jordi Sala secretari de política municipal, Francesc Jordana, secretari de ciutadania, Antoni Casanovas, secretari de transició ecològica i Miquel Caminal, secretari d’acció política. Pel que fa al ex president comarcal, Sergi Parramón, passa a ser l’alliberat del partit i s’encarregarà de la direcció tècnica.

El congrés comarcal d'ERC a l'Alt Urgell, es va cloure amb la intervenció del President d'ERC a l'Alt Pirineu, Josep Castells.

La presidenta és diretora de l'OTG

Elisa Farré Torra, nascuda a Vallfogona de Balaguer fa 53 anys. Actualment Directora de l’Oficina de Treball de l’Alt Urgell. Llicenciada en ciències polítiques i sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona.

Objectius

L’Objectiu de la nova executiva comarcal serà treballar per a fer créixer el projecte d’ERC a la comarca d’acord amb els principis i ideals republicans, aconseguir representació a tots els municipis de l’Alt Urgell i consolidar la representació arreu del territori.

Donar suport al nostre teixit productiu i associatiu com a mecanisme d’arrelament social. En definitiva, centrar tots els esforços en esdevenir un referent de servei a la ciutadania, compromís per la bona feina i l’ètica personal i professional.

Elisa Farré, nova presidenta comarcal d'Esquerra Republicana a l'Alt Urgell
Comentarios