28.09.2022 |
Viure als Pirineus

SOLIDARITAT

Donen productes infantils a Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell

Es destinaran a famílies vulnerables com a conseqüència de la crisi econòmica derivada de la Covid-19

Donació productes infantils 1
Recepció de la donació del lots de productes infantils/CCAU
Donen productes infantils a Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell

L’ONG Latter-day Saint Charities, pertanyent a l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, ha fet una donació de productes infantils al projecte Aliments per la Solidaritat, que gestiona el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) amb la col·laboració de Creu Roja. Aquests productes aniran destinats a les famílies de la comarca que estan patint amb més gravetat els efectes econòmics derivats de la pandèmia de la Covid-19. El material donat té un valor total de 7.180 euros.

Els productes rebuts són bolquers de totes les talles, tovalloletes, xampús, gels, colònies, locions, cremes de bolquers, biberons, tetines, culleres de silicona, pitets d’un sol ús, xumets i anelles de dentició, entre altres. Aquests productes s’agruparan en lots per tal que cada família receptora en tingui un assortit el més complet possible.

Donació productes infantils 2

La logística de distribució es farà des del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la comarca. La funció del CDA és fer arribar aliments de primera necessitat, i preferentment de caducitat llarga, així com també productes d’higiene a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. El centre és gestionat pel CAPAU amb la col·laboració de les entitats del tercer sector Creu Roja i La Seu Solidària.

Des del passat més de març, l’ONG Latter-day Saint Charities ha començat a operar a Espanya amb el propòsit de col·laborar a atendre les necessitats socials locals relacionades directament amb la pandèmia. El president del CAPAU i alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i la tinent d’alcalde d’atenció a les persones, Marian Lamolla, han volgut expressar públicament el seu “agraïment a Latter-day Saint Charities per la seva solidaritat amb la donació d’uns productes infantils que representaran un important ajut per a les famílies més vulnerables de la comarca”.

Donen productes infantils a Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell
Comentarios