23.01.2022 |
Viure als Pirineus

SUCCESOS

Un detingut a la Seu d'Urgell amb més de 2.000 pastilles d'èxtasi valorades en 23.000 euros

Els mossos el van detenir a l'estació d'autobusos quan acabava d'arribar de Barcelona
Imatge de l'èxtasi intervingut a un veí d'Encamp (Andorra) a la Seu d'Urgell. Imatge del 21 d'abril del 2020. (horitzontal)
Imatge de l'èxtasi intervingut a un veí d'Encamp a la Seu d'Urgell/Mossos d'Esquadra
Un detingut a la Seu d'Urgell amb més de 2.000 pastilles d'èxtasi valorades en 23.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Encamp (Andorra), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els agents li van intervenir 2.104 pastilles d'èxtasi valorades en 23.000 euros. Els fets van passar a la Seu d'Urgell durant un patrullatge preventiu. Una dotació policial, que es trobava a l'estació d'autobusos, va observar com baixaven dos passatgers de l'autobús de línia regular que acabava d'arribar de Barcelona. Un d'ells, que mostrava un nerviosisme inusual, va justificar el seu desplaçament perquè anava a visitar la seva parella. Davant aquesta actitud, els agents van escorcollar la motxilla que duia i van localitzar dos paquets.

Un cop a comissaria, es va aplicar els reactius químics a la droga intervinguda i va donar positiu en MDMA, una substància estupefaent amb greu risc per a la salut, i que per la quantitat pot ser considerada a nivell penal com un agreujant de notòria importància.

Tot apunta que el detingut va anar a recollir la droga a l'àrea metropolitana per distribuir-la per la zona del Pirineu.

El detingut, que té antecedents, passarà durant les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Seu d'Urgell. A més, també se'l va denunciar administrativament per saltar-se el confinament.

Un detingut a la Seu d'Urgell amb més de 2.000 pastilles d'èxtasi valorades en 23.000 euros
Comentarios