SUCCESSOS

Detingut per cultivar 524 plantes de marihuana en una zona boscosa a l'Alt Urgell

Els Mossos d'Esquadra localitzen una línia de reg des del riu fins la plantació, a més d'un refugi
Pla de detall de la marihuana sostreta pels Mossos d'Esquadra d'una plantació situada dins un bosc de difícil accés de Bellpui, a les Valls d'Aguilar (Alt Urgell). Imatge del 2 de novembre de 2020 (Horitzontal).
photo_camera Marihuana sostreta pels Mossos d'Esquadra d'una plantació situada dins un bosc de Bellpui / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 50 anys, veí del nucli de Noves de Segre que forma part de les Valls d'Aguilar (Alt Urgell) i de nacionalitat espanyola, per cultivar 524 plantes de marihuana en un bosc de difícil accés a Bellpui, dins el mateix terme municipal alturgellenc. L'arrest es va produir divendres passat, un dia després de localitzar la plantació sobre la qual els agents tenien indicis des de feia unes setmanes. En el marc de l'operació, es van intervenir dues feixes amb un pes brut de 90 quilos i, un cop feta la tria, s'hi van extreure 16,350 quilos en cabdells. A més, els efectius policials també van veure que hi havia una línia de reg des del riu i un refugi per les persones que cultivaven les plantes.

Pla de detall del punt on es va trobar la marihuana sostreta pels Mossos d'Esquadra d'una plantació situada dins un bosc de difícil accés de Bellpui, a les Valls d'Aguilar (Alt Urgell). Imatge del 2 de novembre de 2020 (Vertical).

El detingut està acusat d'un delicte contra la salut pública i en el moment del seu arrest, a Noves de Segre, se li van intervenir dos telèfons mòbils i 1.030 euros en efectiu. A més, en l'entradaal seu domicili es va localitzar deu assecadors de marihuana amb 7 quilos de cabdells preparats per ser distribuïts, una bàscula, deshumidificadors, ventiladors i material per afavorir el cultiu. El detingut va passar diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.