SUCCESSOS

Detenen un home com a suposat autor del robatori a un bar del centre històric de la Seu d'Urgell

El soroll que el lladre havia fet per entrar va alertar els veïns i la Policia Municipal va poder detenir l'autor in fraganti.
Bar La Estrella
photo_camera Detenen un home com a suposat autor del robatori a un bar del centre històric de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell ha detingut un home, de 24 anys, com a suposat autor del robatori a un bar del centre històric de la Seu d'Urgell aquesta matinada de diumenge, tot coincidint amb la Fira de Sant Ermengol.

Segons ha avançat Ràdio Seu citant fons dela Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra, els fets es van produir en plena nit al bell mig del carrer dels Canonges, a la cantonada amb el carrer de Sant Just, quan el local afectat ja havia tancat després d'oferir àpats al llarg de tot el dia amb motiu del certamen urgellenc. Llavors, un jove va irrompre al local, tot trencant una porta de vidre, i es va adreçar directament a la caixa registradora. Llavors, va rebentar-la amb l'objectiu d'endur-se'n la recaptació, tot i que només hi va trobar uns 300 euros de canvi.

Bar La Estrella
Detenen un home com a suposat autor del robatori a un bar del centre històric de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

El soroll que el lladre havia fet per entrar va alertar els veïns i la Policia Municipal, que és a pocs metres del carrer dels Canonges i que va poder detenir l'autor in fraganti. El delinqüent també va causar danys a l'ordinador i al datàfon que fan servir per als cobraments amb targeta. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar agents dels Mossos, que van col·laborar amb la Policia Municipal per completar la detenció.