01.07.2022 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

L'aeroport d'Andorra-La Seu, en creixement durant els dos primers mesos del 2021

A l’aeroport d’Andorra-La Seu s’incrementen els vols corporatius, de formació i treballs aeris aquest inici d’any i ja es prepara per l’arribada dels GRAE a l’estiu
Aeroport de la Seu
Imatge d'arxiu de l'Aeroport de la Seu- Andorra/ACN
L'aeroport d'Andorra-La Seu, en creixement durant els dos primers mesos del 2021

L’any 2021 arrenca amb bones xifres per part de l'aeroport d’Andorra-La Seu. Les operacions del mes de febrer arriben a les 759, un 40,3% més que el mateix mes de l’any anterior. Aquestes dades situen aquest aeroport per sobre del de la Coruña o la Palma el mes de febrer, quedant el número 22 en relació als aeroports de l’Estat.

Aeroport de la SeuAeroport d´Andorra-la Seu

El nombre creixent d’operacions és senyal del bon moment d'aquesta infraestructura en un context difícil per al món aeronàutic ja que aquest creixement és, en relació a l’any anterior, previ a la situació de la pandèmia de la Covid-19.

ANDORRA-LA SEU

Aeroport Andorra la Seu Operacions 

A l’aeroport d’Andorra-La Seu les xifres són de creixement aquest mes de febrer. Això és degut a la utilització de l’aeroport per part de companyies d’aviació executiva que porten els seus passatgers a o des d’Andorra o la Seu a qualsevol ciutat europea. Líders del mercat corporatiu com NetJets o Jet Fly complementen l’oferta de les companyies basades a l’aeroport, com TSA. A part, empreses com Helitrans i PFC fan pujar també l’activitat en treballs aeris o formació. Això fa que aquest aeroport hagi duplicat el mes de febrer la seva activitat respecte l’any anterior.

L’aeroport compta ara mateix amb 14 hangars construïts per part de propietaris particulars o empreses que s’han basat a Andorra-La Seu.

L'aeroport d'Andorra-La Seu, en creixement durant els dos primers mesos del 2021
Comentarios