07.10.2022 |
Viure als Pirineus

Contes infantils, exposició vinyetes amb Ermengol i xerrada de Maria Barbal

Dimecres, 10 de desembre, a les 17.30 hores, hora del conte. Divendres 12, a les 20 hores, xerrada del ninotaire ERMENGOL, i dissabte 13, a les 11 hores, col·loqui amb Maria Barbal  a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell

Contes infantils, exposició vinyetes amb Ermengol i xerrada de Maria Barbal

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha organitzat per aquesta setmana un seguit d'activitats relacionades amb els contes infantils, l'humor i la sàtira a la premsa comarcal i xerrades literàries.

Concretament avui dimecres, 10 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda, se celebrarà una hora del conte que porta per títol 'Juguem amb els contes?' on es presentaran novetats literàries adreçades al públic infantil.

En aquesta sessió, que tindrà lloc a la sala infantil de la biblioteca, els més petits podran conèixer de primera mà llibres-joc, amb desplegables i pop'up, llibres només per mirar, entre d'altres novetats, per tal de poder-ho demanar als Reis d'Orient.

Aquesta hora del conte, que compta amb la col·laboració de la nova llibreria 4 FULLS de la Seu d'Urgell, tanca el cicle 'Joc, joguines i jugar' que va constar d'una xerrada sobre el joc en infants de 0 a 6 anys, i d' un taller sobre jugar en família.

Aquesta activitat està inclosa també dins del programa nadalenc El Món Màgic de les Muntanyes.

Exposició 'L'humor i la sàtira a les terres de ponent, avui'

També durant tot aquest mes de desembre, la Biblioteca Sant Agustí hi ha instal·lada l'exposició 'L'humor i la sàtira a les terres de ponent, avui', mostra representativa de les vinyetes que es publiquen a la premsa local i comarcal, així com dels seus autors.

Aquesta exposició també comptarà amb una visita guiada que anirà a càrrec del ninotaire ERMENGOL, i que tindrà lloc aquest divendres, 12 de desembre, a les vuit del vespre. Seguidament, l'artista també farà una xerrada que porta per títol 'L'humor i la sàtira a la premsa comarcal'.

Tant l'exposició com la visita guiada de l'artista ERMENGOL han estat patrocinades pels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Xerrada de l'escriptora Maria Barbal

L'escriptora d'arrels pirinenques Maria Barbal, oferirà una conferència aquest dissabte, 13 de desembre, a les 11 del matí, a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell.

En aquesta xerrada, oberta a tothom, l'escriptora parlarà d'ella mateixa i del seus llibres, especialment de País íntim. També hi haurà un col·loqui amb el públic assistent i l'escriptora.

Aquesta activitat ha estat promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes, dins del seu programa 'Lectures en viu'.

Contes infantils, exposició vinyetes amb Ermengol i xerrada de Maria Barbal
Comentarios