ECONOMIA

La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, visita l'empresa Taurus i la Cooperativa Cadí

Natàlia Mas, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de la Seu d’Urgell on ha estat rebuda per l’alcalde, Francesc Viaplana.
Consellera Natàlia Mas visita cooperativa Cadí
photo_camera La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha visitat la Cooperativa CADï / govern.cat

La consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de la Seu d’Urgell on ha estat rebuda per l’alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, els tinents d’alcalde Marian Lamolla i Joan Gurrera, i la regidora d’Hisenda i Intervenció Adjunta, Carme Espuga, entre d’altres regidors del Consistori. També hi ha assistit el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran Josep Castells.

IMG-7713
La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha visitat l'ajuntament de la Seu d'Urgell / laseu.cat

La Consellera Mas ha signat al Llibre d’Honor de la Ciutat en la seva visita institucional a la Seu i comarca on ha deixat escrit: “la Seu d’Urgell, una ciutat emblemàtica i, si em permeteu, la capital del formatge”, i ha remarcat “la varietat de la seva riquesa gastronòmica, esportiva cultural i patrimonial”.

La consellera d’Economia ha destacat en la seva al·locució la importància de Cadí i Taurus pel país. Precisament, la visita de Natàlia Mas també ha inclòs una visita a aquestes dues empreses alturgellenques.