FIRA DE SANT ERMENGOL

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, inaugurarà la Fira de Sant Ermengol

Aquest dissabte vinent, 15 d’octubre, a les 10 del matí, en un acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Fira de Sant ermengol 2021 2
photo_camera Edició anterior de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu / laseu.cat

Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà la Fira de Sant Ermengol 2022 de la Seu d’Urgell. L’acte inaugural tindrà lloc aquest pròxim dissabte 15 d’octubre, a les deu del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament urgellenc. 

Per la seva part, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, donarà la benvinguda al conseller Torrent i a les autoritats convidades a aquesta fira mil·lenària que se celebra a la capital alturgellenca. 

Lletera Fira Sant Ermengol 2022 (2)
Lletera Fira Sant Ermengol 2022 

Seguidament, Roger Torrent i Francesc Viaplana, juntament amb el vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i la tinent d’alcalde de Desenvolupament Local i Ocupació, Mireia Font, encapçalaran la comitiva que es desplaçarà fins als diversos espais firals per visitar la mostra d’artesania del Pirineu, la fira de productes de proximitat Km0 i la fira de productes ecològics, l’AutoFira i la 38a Fira de Formatges Artesans  del Pirineu 

Visita de la Consellera Jordà 

També aquest dissabte, però a la tarda, visitarà la Fira de Sant Ermengol la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, que acompanyada per les autoritats locals coneixerà de primera mà els formatgers que es donen cita a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, així com la resta de productors agroalimentaris.

comentaris